وبلاگ نویسان قالب وبلاگ وبلاگ اسکین قالب میهن بلاگ
سفارش تبلیغ
صبا ویژن
[ و در خبر ضرار پسر ضمره ضبابى است که چون بر معاویه در آمد و معاویه وى را از امیر المؤمنین ( ع ) پرسید ، گفت : گواهم که او را در حالى دیدم که شب پرده‏هاى خود را افکنده بود ، و او در محراب خویش بر پا ایستاده ، محاسن را به دست گرفته چون مار گزیده به خود مى‏پیچید و چون اندوهگینى مى‏گریست ، و مى‏گفت : ] اى دنیا اى دنیا از من دور شو با خودنمایى فرا راه من آمده‏اى ؟ یا شیفته‏ام شده‏اى ؟ مباد که تو در دل من جاى گیرى . هرگز جز مرا بفریب مرا به تو چه نیازى است ؟ من تو را سه بار طلاق گفته‏ام و بازگشتى در آن نیست . زندگانى‏ات کوتاه است و جاهت ناچیز ، و آرزوى تو داشتن خرد نیز آه از توشه اندک و درازى راه و دورى منزل و سختى در آمدنگاه . [نهج البلاغه]
لوگوی وبلاگ
 

آمار و اطلاعات

بازدید امروز :32
بازدید دیروز :27
کل بازدید :204170
تعداد کل یاداشته ها : 119
103/2/30
5:51 ع
موسیقی

درحدیثی به نقل ازحضرت علی علیه السلام آمده که فرمود:

«الهجران عقوبة العشق»:دوری عاشق ازمعشوق،کیفر عشق است.

                                  ***

آری فراق یار نه آن می کند که بتوان گفت.تازه،تا یار،کی باشه!هرکس عاشق کسی یا چیزی باشه،دوری ازاو(یا آن)کیفر او خواهد بود؛وهرچه معشوق،جذاب تر ومحبوب تر،فراق او سخت تر؛وفراق «محبوب ترین»یار،سخت ترین عقوبت است؛تحمل ناپذیر ترین کیفراست:الهی هبنی صبرت علی عذابک فکیف اصبر علی فراقک!خدایا!گیرم که برعذابت صبر کنم،اما هجرانت را چگونه تاب بیاورم؟!! 

کسی هم که عاشق نیست(اگراین فرض درست باشد)درد هجران نمی چشد؛اما این بی دردی عین مرگ است؛موجی است که دیگر نمی خروشد؛درواقع دیگر موج بودنش راازدست داده؛انسانی است که روح عشق دراو فرو مرده وبی عشقی اش اورابه مسلخ مرداب گونگی برده؛مرده ای است بی روح که ازانسانیت جز نامی نصیب نبرده وایستاده مرده است؛مرده ای سیاروسیال.

آن کسی که درد هجران احساس نمی کند،یا عاشق نیست یا به وصال معشوق رسیده است ،رودی است به دریا یوسته ؛گوارایش باد!


86/2/27::: 1:57 ع
نظر()
  
پیامهای عمومی ارسال شده
+ وقتی مسیرزندگی درلابلای هزاران پیرایه ی غیرضروری گم می شود،ماازدیدنِ سیمای واقعی زندگی،ناتوان می شویم وعمرمان درمسیری که مطلوب مانیست،سپری می گردد.
+ سلام ازهمه دوستانی که دراین مدت لطف کردندوبرای من پیام فرستادند،متشکرم
+ سلام